Lite av varje

Började dagen med gröt och sedan vidare till KSS för en liten magnetröntgen. Största utmaningen i detta är att ligga totalt still under ganska lång tid, men personalen tyckte att jag "skötte mig bra".
Vidare sen till ett antal affärer för diverse snabba inköp innan jag skulle infinna mig till Arbetsförmedlingen för information och erbjudande om förstärkt coaching i gruppform. Det var inte obligatoriskt som väl var, att delta i tolvveckors-"kursen" som givetvis skulle köras i Skövde. Tackade därför i nuläget nej till möjligheten. Det skulle bli alldeles för rörigt under rådande omständigheter och tveksamt om det över huvud taget skulle ge något annat än att "sitta av tiden" egentligen. Ska istället kolla lite andra infallsvinklar på utveckling.
Därefter hem till min väntande matlåda och sortering av inköpen. Blev genom ett telefonsamtal erbjuden(!) att gå med i nya miljonlotteriet och bara för jag var så trevlig(?) skulle jag få första månaden gratis. Tackade dock vänligt men bestämt nej till detta och förklarade att spelkvoten var fulltecknad i nuläget. Försäljaren var inte otrevlig på något vis, men hade vissa svårigheter att: "take no for an answer". Men bestämd som jag är fick det bli så. Basta!


Medeltida ruin skymtar? nej bara rester av ett gammalt sädesmagasin under rivning.


Arbetsförmedlingens granne, Helénsgården, Skövdes äldsta hus.


Skylt som sett bättre dagar. Är det "a sign maybe"? (haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0