Telefonsamtal i gryningen

Under rådande omständigheter, är det ingen hit att bli väckt före sex på morgonen av telefonen. Detta inträffade dock i morse. Med hjärtat i halsgropen och befarande det värsta, var det bara att rusa upp. Nu var det bara sonen som ringde för att han fått akut översvämning i sitt badrum, med vatten på väg ut i hallen. Än höll dock tröskeln stånd, "hade vi möjligen nå't användbart verktyg" att testa i väntan på att jourvaktmästare anlände.
Nu ordnade sig allt under förmiddagen, stoppet fanns i lokalen som låg under hans lägenhet och eftersom det blev så geggigt i hans lägenhet en trappa upp, "bjöd" de på städning. Innehavaren kom dock ut till mamma för att få sova lite innan det var dags för jobb igen.
Jag passade då på att ta en vända på gymet, handla lite mat och sen hem för att laga mat inför Stockholmsbesökarnas ankomst mot kvällningen. Sonen dök upp en gång till, efter jobbet, med dyblöta kläder från "olyckan". De har nu snurrat färdigt i tvättmaskinen och vill hängas upp. Är ganska trött om jag känner efter, men Skenet bedrar orkar vi nog med före sänggående och imorgon blir det Hjo igen med dottern för besök hos morföräldrarna. Morfar har ledig fredag, så han får vara barnbarnvakt.


Fisketur på förmiddagen, mitt i november!


Fullsatt i datorfåtöljen.....


och skrivövningar på köksbordet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0