Det är bara att konstatera

För det första att min mage inte klarar all inclusive en hel vecka och det hade nog inte varit fel om man kunnat "grunda" med gröt på morgonen i alla fall. Frukost i "Medelhavsland" är vad vi nu har förstått, helt utan fibrer.
Lägg därtill en hel räcka med annorlunda rätter och röror som man förstås vill pröva och vin till maten ovanpå detta.
Som sagt magen för-protesterade en aning i lördags, men då inte jag lyssnade tillräckligt på detta blev det ett rejält uppror söndag kväll, som varade till måndag eftermiddag.
För det andra har i vanlig ordning en vecka gått väldigt snabbt och tisdag morgon var det så åter dags, att bli transporterade i flock till flyget. Samtalade en stund med den reseguide vi hade på hotellet, (hon från Mariestad) innan bussen avgick. Vi konstaterade då att vi pratat med varandra i somras via telefon, eftersom hon jobbade på Turistbyrån i Sjötorp och jag på samma inrättning i Karlsborg och åtminstone vid två tillfällen hade jag samtal med Sjötorp. Världen är inte så stor i alla fall.
Slutsatsen av denna semester blir: Troligen inga fler all inclusive-semestrar, vi föredrar lägenhet med självhushåll och visst var väl Sicilien fint (framförallt Erice uppe på berget och Cefalu gamla stad med sandstrand) men inte tillräckligt för att återvända inom den närmaste framtiden.
Flyget var i tid och landade en halvtimma före utsatt tid, transfer till hotellet (där bilen stod parkerad) fungerade mycket snabbt och smidigt.
Vilket man dock inte kunde säga om Stockholmtrafiken, där vi satt fast i bilkö, från Kista ända in i stan.
Nu har vi ändå hunnit landa hos barnbarnen, handlat pizza till kvällsmat och på TV upplevt Sverige-Holland i fotboll (3-2), en av anledningarna till bilköerna för övrigt. Råsunda var utsålt och mycket folk på väg dit under den sena eftermiddagen.
Imorgon blir det "göra nå't kul-dag" med grabbarna.......


Matsalen i morse, så lugnt har det inte varit på hela veckan!


Medresenär Nils tar ett bloss på barterrassen innan avfärd mot flyget.


Deltagarna i detta evenemang bodde på vårt hotell. ("gräshopporna" i tidigare blogginlägg)
Skylten fanns i avgångshallen på flygplatsen


Vilsen duva i taxfree-avdelningen undrar: Vilken gate var det nu?......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0