En dag i Stockholm

Sovit gott i en skön säng inatt. Det är allt bättre med en bäddmadrass ovanpå sängen, vilket de i flertalet länder söderöver, verkar anse onödigt. Vaknade dock till ett förfärligt oväsen, i form av dataspel på TV:n. Fotboll, det lät som ett fullsatt Råsunda i repris från gårdagskvällen, men var visst Milan mot Djurgården(?), men allt verkar möjligt i teknikens värld.
Dottern åkte till jobbet och vi gjorde oss iordning för en shoppingresa till Nacka centrum. Det var ingen brist på affärer kan vi säga, men det blev bara handlat på Clas Ohlson, BR och COOP innan vi återvände till hemmet för att göra köttbullar till middag. Efter detta gick vi en tur till lekplatsen utanför med sparkcyklarna, men det dröjde inte så lång tid förrän vi fick sluta leta kastanjer och springa in igen, för det kom en ordentlig regnskur.
Vi passade på att fika inomhus eftersom det var så dåligt väder ute. Nu steker morfar pannkakor till kvällsmat och dottern har återvänt från jobbet, så vrålhungrig att hon "gick lös på" den första pannkakan. Den som alltid blir lite misslyckad. Kan nu också meddela att övriga pannkakshögen gick åt den med.....


Ska vi ha någon fisk eller....


Var uppe i krokarna av Finnbodaberget, med fin utsikt som följd.


På andra sidan viken ligger Djurgården i höstskrud


Sen var vi snart hemma, bara korsa gatan och uppför backen.


Mormor och Joel gjorde smeten och morfar fick steka pannkakorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0