Lämna-hämta

Idag har jag varit på second hand och lämnat grejer, men också "hämtat" några prylar som ersättning för dessa.
Handlade sedan en del mat innan jag masade mig till gymet. Skulle åkt igår var meningen, men magen tyckte inte det. Nu är det gjort i alla fall och får sikta på onsdag för nästa besök. Hann precis klart mitt program till klockan ett då de stänger på lördagar.
Förtjänade sedan en kopp kaffe i Hörnebo, svettig och oduschad, men fick inga klagomål. Hemma blev det köttfärssås och spagetti, när jag fick fart på Inga. Hon var lite trögstartad idag tyckte jag allt. Maken hade fixat med vindsluckan, så nu är den "lagad", provisoriskt i alla fall. Han ställde även upp en massa fällor, för jag har hört att det har tassat däruppe. Vi har köpt en elektronisk skrämselapparat också, men den ska vi vänta med att köra igång och se om det blir mer fångst i fällorna först. Den som tassade i förrgår "is no more", då den vart sugen på en flera månader gammal ostbit i den fälla som stått kvar där sen förra vintern.
På stickfronten så är den lilla tröjan klar för montering och bakstycket på "storasysters" nästan färdigstickad.
Liverpool-Norwich slutade 1-1, ganska rolig och händelserik match och avsnittet av Morden i Midsomer på 8:an tittade jag på, trots att jag kom ihåg hur det slutade.


Frukost enligt Atkins-metoden. Macka utan bröd till frun i Hörnebohuset.


Vindsluckan är "lagad"......fortsättning följer (hoppas jag!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0