Vi börjar anpassa oss

Igår fungerade inte den trådlösa internetanslutningen från rummet, vilket vi(jag) klagade på imorse så nu är det igång igen. Under gårdagen tog vi shoppingbussen in till Terrasini sex kilometer härifrån och genom att engagera lokalbefolkningen, fick vi veta var det fanns en biluthyrningsfirma, vilken vi genast uppsökte. Jumbo hette den och fullförsäkrad bil hos dom i fem dagar var billigare än "halvförsäkrad" via researrangören i tre dagar. Det blev en liten Fiat Panda. Vi åkte en sväng igår eftermiddag och kollade närmaste omgivningarna, innan maken hade bestämt att vi skulle testa Toboggan. Detta gjorde vi, dvs. jag åkte den krokiga kanan ner i första bassängen och maken åkte resten. Någon måste ju ta kort också för att bevisa händelsen.(anmälde mig väldigt frivilligt)
Kan dock säga att det fanns dom som uppskattade nöjet mer än oss. En grabb i 10-12-årsåldern åkte hela tiden.
Många trappor var det, bara att ta sig ner till starten från huvudbyggnaden ca 200 trappsteg (enkel väg), lägg därtill fyra våningar trappor till t.o.r. ner till havet! (om man inte utnyttjade vattenvägen åt ena hållet)
Behöver jag säga att kaffe och iste smakade väldigt bra i baren, när vi väl återvände dit, något svettiga.
Sen var det då middag i matsalen igen. Denna gång blev vi anvisade ett bord där redan ett ryskt par satt. Dessa var dock av en helt annan, sansad kaliber. Han fixade vårt haltande bord med vikt serviett under benet och frågade sedan om vi också ville ha glass när han ändå gick för att köa!! De var från Moskva och skulle återvända hem nästa dag.
Nåja, såg allt att de fyllde sin petflaska med kolsyrat vatten innan de lämnade matsalen. Men som sagt, skönt att de kunde ge oss en annan bild av "det ryska folket", än den vi fick i förrgår.
Nu vet vi ju också att vill man ha efterrätt måste man börja med att förse sig med den, även om det skulle vara glass....


Urinvånare mediterar


Vår bil inklusive föraren


"På spåret"....


Åh hej......


and here we go again.....(next level)


Final destination!! Hello sea!


Back "home"= ett steg i taget


Hjälp!! ("-bär upp mig från sjön")


Belöning!


även i form av utsikt...


Så var det då dags för middag....


Efterrätt på kö....påväg att bli välling








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0