Bära dit och bära hem.

Fick ett SMS vid niotiden. Det var Gun som kollade lite fint om jag var vaken. Skickade ett svar till henne och då ringde telefonen. Hon var sugen på att göra om lite hemma (inte första gången det inträffar) och ville åka till second hand-affären, med mig som sällskap. (Idag hade jag en kasse grejer att lämna in också.) Hon hade lurat ut vad hon skulle leta efter och hittade en del prylar. Sen fick jag syn på en trolltallrik, som ropade att den ville hem till Gun. Hon var inte sen att ta hand om den, precis som en dekorationsbarnvagn för blommor, att ställa på sitt bord. Den fick vi ögonen på när vi satt och fikade. Får åka ner till Gun en dag och se "hur det tar sig ut sig", som jag sa när jag var liten. Även undertecknad hittade några saker, kors i taket, va!
Åkte sedan en snabbis till Hörnebo och lämnade av lite lördagsgodis,och köpte några liter mjölk i affären, innan det var tid att återvända hem. Maken skulle på fotboll och hade i vanlig ordning inte funderat på ordentlig mat utan "tänkte ta några mackor", så länge. Inga fick omedelbart order att fixa nå´t förståndigt istället och då blev det en sallad.
Jag roade mig sedan med att klippa gräset, efter en gourmet-portion med ris och kyckling i micron. Därefter satte jag mig och ritade mönster på bakdukar. 
Vi åt sen middag idag, bestående av stekt lax med potatis och gräddfilsås. Finnkampen på TV:n var nästa anhalt och därefter Notting Hill (för sådär etthundraelfte gången, men den är ju så bra) och till detta broderade jag klart nästan tre bakdukar.
Maken ligger i badet med ljudbok i öronen så nu får det bli en liten nattamacka tror jag.......


Ingas snabbmat- den nyttiga varianten


Spännande att följa majsens utveckling (avveckling?)


Bryggan hade varit ute på fisketur verkade det som, fick de nå´t tro??


Så här ser de senaste "skapelserna" ut, strukna och klara för marknad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0