Favorit i repris och lite annat

Det blev en del ärenden uträttade på senare delen av förmiddagen. Bl. a. hade jag fått påminnelse att mitt tioveckors Lotto behövde förnyas (helst igår typ). Påminnelsen från svenska spel kom en vecka försent, så jag hade missat de två senaste dragningarna förra veckan. Då kan man undra varför de skickar ut påminnelsen så sent. Nu kollade jag dessa dragningar och hade inte vunnit något i alla fall (vet att man inte ska göra det, men kunde inte hejda min nyfikenhet). Sparade alltså, med facit i hand en veckas insats, någonstans runt 30 spänn. Rena förmögenheten i sig!
Hade också vunnit 38 spänn på tio veckor sammantaget, men ingen fortsatt vinst på triss efter 25-kronan.
Står alltså kvar på minus, vad det gäller spel och dobbel. Men nu så.......
Min middag smakade bra och därefter fick jag lust att baka, ytterligare en toscatårta som ska ut på resa imorgon. Nåja, delar av den i alla fall. När jag ändå höll på, (på temat inget får förfaras, då jag hittade jäst med kort datum i kylen) blev det lite brödkakor också. Även här, får några av dessa åka på utflykt med toscan imorgon.
Ska vara taxi/sällskapsdam vid läkarbesök i Hjo imorgon, tidigt. Ska inhandla garn på Hem & Hobby också, till en ny kusintröja som är beställd, hoppas de har rätt färger bara.
...och det händer spännande saker med majsen.


repris.....


helt ok middag tycker jag.


Det ser faktiskt ut som om plantorna i trädgården är med majskolv!!


Pippi-tröja modell vuxen i grönt, vitt och beige halvvägs stickad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0