Kom ihåg startkablar

Har varit i Skövde på en "genomgång" och fick en antibiotikakur. När jag ändå var i "storsta'n" passade jag på att köpa lite mer garn, (har ju inget lager förut). Denna gången kom jag också ihåg att äntligen köpa nya startkablar, istället för de som vi "donerade" till dotterns skruttbil i Stockholm. Tog sedan vägen om Hjo på återresan, mötte sonen med morfars bil vid Värsås, på väg till besiktningen. Hade en kylbox i baksätet med min matlåda och ett smakprov även till mor och far på rotsaksgratäng. En snabb titt-in på Hem & Hobby, sen blev det lunchlåda hos päronen, innan vidare färd mot Apoteket i Tibro och Kometens Livs för hämtning av två paket. Lukta gott-produkter i båda, det ena inropat på Tradera med parfym och det andra från Yves Rocher.
Vilken tur att second hand hade hunnit öppna, så jag hann med det också innan jag anlöpte hemmet för att sätta på kaffebryggaren och duka till gästerna kom. Det var väninna Gun med sin nya granne, i Tyskland boende men ursprungligen från Vitryssland. Det är ett tyskt par som har köpt sommarstuga, för att så småningom bosätta sig här större delar av året. Det var kul att prata lite tyska, om än ganska knagglig sådan. Vi förstod varandra väldigt bra. Men så sant som det är sagt: Bara "Övning ger färdighet".
Det blir nog fler gånger framöver, hon var väldigt trevlig och trivdes redan utmärkt i Sverige.
Min vän haren kom fram medan vi satt och fikade, men tyckte förmodligen att det var nog med gäster. Så han vände och kommer kanske tillbaka en annan dag istället, får vi hoppas.
Tröjan är nu klar och nästa är påbörjad.


Här har jag laddat upp med en mix för alla.


Här är gästerna.


...och så här blev tröjan, lagom till 5-6 år tror jag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0