Hjo igen och annat!

Till frukost idag fick det bli välling, milt och bra för en orolig mage. Ute börjar rabarberna komma igång och där satt en fågel, väldigt lugnt och stilla en lång stund. Kanske studerade han hur snabbt rabarberna växte. Tror att det var en trast av något slag, har en bok med bilder, men där finns väldigt många arter och ett foto taget på långt håll är ganska osäkert att artbestämma.
Dags att börja dagens ärenden. Två möten i Skövde stod först på dagordningen, varav det ena med ny handledare på arbetsförmedlingen. Det mötet gick väl sådär, tyckte inte att jag fick någon direkt bra kontakt, men vi får väl se framöver. Hon anmälde mig till en kurs i hur man utnyttjar sociala medier (på fyra veckor), är väl en aning skeptisk till vad detta är, men vi får se....
Drickyoughurt och nybakad ostfralla från Willys, blev lunch i bilen på väg till Hjo, -igen. Stämde träff med sonen vid lägenheten för att åka till återvinningen med skräp och sen lasta in det sista i bilen. Resterande möbler och några lådor småplock kom sedan second hand-bilen från Tibro och hämtade. Via Hem & Hobby för att handla ramar till mor och matinköp på Netto, tog jag mig så småningom hem, för att lasta ur bil och äta rester från igår till sen middag.
Maken ringde och hoppades på att jag tagit hans kontokort, för det fanns inte i plånboken när han skulle betala. Men så väl var det inte och han fick spärra detsamma. Inga pengar hade försvunnit och snart har han nog ett nytt kort. Det brukar gå ganska fort.
Imorron tar jag som omväxling (hmm..) en tur till Hjo, för samtal med Swedbank angående konton och dylikt till mor i framtiden. Sen ska jag inspektera städfirmans jobb, då de ska utföra flyttstädning på förmiddagen.
Därefter återstår bara att återlämna nycklarna till hyresvärden och leverera ramar till mor.


Här sitter han och funderar....


Lastning pågår


Sista möbel att lämna lägenheten.....


...och här ett tomt och öde kök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0