Sakta vi gå genom sta'n.....

Sovmorron i en skön säng, med gott om plats, än så länge.... Imorron kommer det två smågrabbar som tar plats, trots sin mindre storlek. Nåja, det ska nog gå bra det också.
Frukost aväten och duschen testad, sen var det dags för promenad på Söder i det fina vårvädret. Idag var det svårt att tro, att det igår var nästan en decimeter snöslask, mest överallt häromkring.
Vi strosade på, ner mot Skanstull, förbi en hel del roliga små caféer och butiker, många faktiskt öppna, trots att det var söndag. Jag tog ett och annat foto under vägen och tyckte det var en man väldigt lik Sven Wollter, som passerade. Är nu efter lite research, ganska säker på att det verkligen var han.
Det blev, för mitt knä och "bäckenområde", en ganska lång promenad, men i själva verket kanske ändå inte mer än fyra kilometer på sin höjd. Vi hittade ett matställe att ta igen oss på en stund, där vi beställde fish & chips och ranchburger med pommes. Ätbart men ingen höjdare är mitt betyg, fråga maken så kan det bli aningen högre.
Dotterns bil fick en present av oss, parkeringstillstånd ända till torsdag. För boende kostar det bara 50:-/dag, besökande betalar 120:-/dag. Därför fick vår bil ta semester i ett garage, en bit härifrån för det kostade gratis.
Sonen med kompisar är nu på väg hem till Tibro, efter att ha bevistat nå'n slags "ultimate fighting games" på Globen igår, följt av privat efterfest. Om man tolkar informationen på Facebook, så verkade dom nog mer än nöjda.
Innan hemfärden var de här och lämnade tillbaka luftmadrass och fällsäng, lånat av syster.
Har precis druckit en kopp kaffe, men känner mig sådär behagligt trött som man blir av promenad i frisk luft.
Powernap kanske......och på det ut en sväng igen, vem vet!


Gatubild från Söder och mannen i rocken är Sven Wollter.


Polishelikopter ovan hustaken, håller ett vakande öga över sta'n.


Matstället hette så, men de är nog bättre på whiskey kanske....
(och vi har faktiskt besökt "the real thing" på Irland, en rundvandring i fabriken)


Det blommar på Söder


Eftersom det är söndag, en bild på Katarina kyrka (alldeles runt knuten)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0