Seg påskdag

Vaknade av en elektrisk "pryl" som plingade oavbrutet att det var 6 timmar sen det lagts upp något svar till Wordfeud. Hade inget lösenord, till telefonen, men fick tyst på den. Högst tillfälligt visade det sig dock, då den på nytt efter en timme började med sitt evinnerliga plingande. Upp igen och lägga eländet under en hög med handdukar, men vad hjälpte det. Lika glatt fortsatte det lilla livet att göra ljud.
Till frukost idag blev det mackor, ipren och kaffe, men det var lite svår att svälja. Nog har det känts en aning bättre, men inte bra. Hoppas att det ger med sig till imorron. Läääängtar (not) till gymet, men har ju en giltig förklaring till "skolket". Hur är det man säger? "Inget ont som inte har nå't gott med sig". Men skämt åsido, visst är det bättre att vara kry och kravla sig till gymet! om än motvilligt.
Sonen dök upp på förmiddagen och lånade saaben för att hämta sin "ärvda" tvättmaskin från morföräldrarnas lägenhet. Han var också snäll och tog med en del säckar och lådor som var färdigpackade, så nu är även dessa föremål sorterade i högarna Spara, Tänka på, Second Hand och Loppis.
Barnen och morfar tog med sig bröd som hunnit bli gammalt och halkade nerför slänten till sjön och bjöd fåglarna på. Enligt storebror tyckte dom bättre om polarkakor än banankakan de hade med sist.
Det blev rester till lunch och sen var det dags att återvända till hemmet i huvudstaden, för grabbarna och deras mor.
Tack för besöket för denna gång. Morfar tog en tupplur, för han var trött.....


Påskpyssel från igår


Bästa sättet att ta sig nerför slänten i "vinterföre"


...och här bjuder bröderna på bröd.


Fullastad bil som vanligt, men det finns tillräckligt kvar för att fylla saaben också, nästa veckoslut.


...och i baksätet bröderna Bus, som spelar pajas innan avfärd.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0