Skärtorsdag och sängar

Lillebror var trött imorse, sov ända till halv åtta, men sen var det full rulle. Storebror kom också upp vid den tiden och "ställde krav på morfar" att han skulle spela hockeyspel, dataspel & busa. Men först ville morfar ha frukost, vilket vi andra tyckte kunde smaka bra. Men det var lite svårt att "hinna" äta, tyckte lillebror, för han ville leka fort. Några ägg och nyponsoppa slank dock ner i magen.
Lite senare på förmiddagen gick alla grabbarna ut, i vad vi trodde var fint väder. Solen sken i alla fall men det blåste snålt. De skulle gå och mata fåglarna nere vid sjön. Jag hade bara en halvfrusen banankaka att skicka med, men det var inte "birdie-namnam" för de åt dåligt av den sa storebror.
Under tiden de var ute lade jag in sillen till påskaftonens lunch för att därefter påbörja riktigt namnam till middag, nämligen stuvad spenat med tillbehör.
Lillebror höll med och ville ha mer av "det gröna", men storebror föredrog tillbehören.
Så var det dags att ta med fika och göra en utflykt till gamlamormor Britta i Hjo. Knappt hade vi kommit dit förrän min telefon ringde och jag fick åka till lägenheten för att lämna ut sängarna, sålda för en symbolisk summa via Blocket. Dom försökte allt pruta på ett redan skandalöst lågt pris, men se det gick jag inte på. Långt hade de också åkt, med släpkärra och tomhänta förstod jag ju att de inte ville återvända hem, så det var bara att stå på sig, så det så!
En del unga påskkärringar har varit här ikväll och fått godis, men någon invasion har det inte vart. Nu ska jag bara vänta ut tvättmaskinen innan sängen får sällskap, igen. Fick "provsova" lite, tidigare under kvällen, då det var hockey på huvud-TV:n.
....och imorron skräms dom med att det ska bli snöstorm. Huvaligen, det kan verkligen kvitta!


Klara, färdiga, åk!


Det här är mums fillibabba (mycket bättre än moms fillibabba,-och billigare!)


Vid äldreboendet, iordningsställt dagen till ära i farstun och nej, det är inte jag som fått böter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0