Trädgårdsskjulet

Blev sovmorron idag också, men jag var i alla fall först uppe, så det så! Fick ett ryck och bestämde mig för att göra "english breakfast". Maken vaknade, om det var av stekoset eller ej det vet jag inte, men bäst som vi satt där och "moffade" bacon och bönor samt toast, ringde det på dörren.
Det var tjejen från pizzakiosken som kom för att betala tillbaka lånet och ta en titt på min loppis. Hon hittade två lakan som hon köpte och sen pratade vi en bra stund, om allt möjligt.
Maken försvann på fotboll, för att återkomma två timmar senare, då Inga hunnit fixa till middagen. Korv stroganoff hade hon lagat idag. Därefter drog maken igen, - till nästa fotbollsmatch (sa han i alla fall!)
Själv tog jag mig en tur till trädgårdsskjulet, körde ut cyklarna och började röja bland det andra därinne. Fick ganska bra ordning på det hela om jag får säga det själv och några objekt som fick flytta till loppisen, blev det också. Nu kan man obehindrat gå in och ut i skjulet och alla saker har sin plats, så länge jag nu kommer ihåg var jag lagt dom.....
Gräset börjar bli ganska långt, snart dags för premiärklippningen kanske. Sonen dök upp en sväng, övertalade mig att på söndag agera "arbetsledare" åt honom så han håller sig till garderobsstädning, som han planerat och inte blir distraherad av andra "roligare saker" i omgivningen (datorn). Han hämtade också sina vinterdäck till bilen, så nu kan saabens dubbdäck få tak över huve't.
Ute luktar det rök från våreldat ris, solen håller på att gå ner och Midsomers mord är på tv:n.


Full english, ready to eat!


Sommarfeeling och däcken flyger....


Båtfolket är vakna...


så även måskolonin, -det hörs!


Solen är dock sömnig och har precis "krupit till kojs".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0