Utlovat oväder

Redan på morgonen regnade det, så besöka Aspö gård i Skövde, (när vi ändå skulle köra barnens mamma till tåget) hoppade vi över. Istället satsade vi på mini-shopping på Elins Esplanad. Det skulle köpas en annan grön sak, brysselkål, för att göras stuvning av till påsklunchen imorron. Sen var grabbarna (läs även den äldre generationen) i omedelbart behov av uppladdningsbara batterier, men morfar och lillebror klev ur affären med en uppladdningsbar spelkonsoll till, istället.
Storebror och jag travade runt i mataffären och hittade till slut brysselkålen, samt en del annat smått och gott, däribland våffelmix.
Under tiden vi var därinne hade det börjat snöa kraftigt och vi skyndade oss till bilen för en kort förflyttning till den kända gourmet-restaurangen McDonald's, för dagens huvudmål. Efter detta var det bara att åka hem i snöstormen, som har hållt i sig resten av da'n. Vi höll oss inne, fick besök av morbror Oskar en stund, tittade på hockey eller handboll på TV, tills det var dags att grädda våfflor. Det kan jag gärna åta mig om jag inte behöver äta dom. Varje gång smakar jag dock ungefär en halv, men bestämmer mig konstant för att det inte var särskilt gott denna gången heller. Kalasade sedan efter "tjänstgöringen", på rester sen i förrgår, fläskstek! "Det smakade framme i mun det!"(som posta-Arne sa, på den gamla goda tiden, då det bjöds på nå't riktigt delikat)
Det var ishockey på TV (har Ni hört den förut?) så jag blev liggande och tittade på Let's dance .(idag höll jag mig vaken!)
Nu sover smågrabbarna sött, men full rulle väntas igen när nästa dag randas. Kanske hinner vi påskpyssla lite, innan mor ska hämtas vid tåget, efter att ha varit på kalas över natt i Västerås.
Sen står Jansson och sill på agendan och ägg såklart!


Koncentration!


Det händer mycket runt omkring, så maten glöms nästan bort, men inte drickan!


...men storebror gick systematiskt tillväga och åt upp det mesta.


Här är dom igång igen och smörjer kråset......


och här var lillebror fokuserad!


Allt medan vårvädret lyste.....med sin frånvaro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0