Åka eller inte åka.....

Vaknade idag med en malande fråga, som behövde få ett beslut taget och det relativt fort. Ska jag ta gymet idag eller ska jag "spara" det till imorron. Debatten i huvudet fortsatte med för och emot medan jag kollade av jobbsituationen på datorn. Sen kom maken och genast fick han en arbetsorder: Kom hit med gröt!" Antingen vågade han inte annat, eller också tyckte han att det var enklast att lyda, för strax stod där en skål med beställt innehåll på skrivbordet.
Man ska ju inte ta viktiga beslut på fastande mage har jag hört, så nu skulle det väl gå bättre att bestämma vilket alternativ det skulle bli. Jag gick på argumentet: Bättre att ha det undanstökat än sparat och tvingade mig att hämta ryggsäcken, sätta mig i bilen och dra....
Precis som alla andra gånger kändes det väldigt skönt när det var gjort, så varför denna beslutsångest, kan man tycka.
Sallad på verandan till lunch följde och maken drog sen till skogen med "pensionärsgänget". Jag satte mig med stickningen, som efterrätt, fortfarande på verandan. Där satt jag även när maken återvände, varpå han frågade om jag vuxit fast. Men skönt väder ska väl utnyttjas och nu är tröjan klar för överlämning.
Då var det dags att hålla koll på Ernst, innan vi avslutar kvällen med herrhandboll.........
 
Vid kyrkogården skövlar dom just nu "skogen," en gröngöling kom vilset flygande när jag passerade, letade väl efter sitt bo.
 
Bakpotatis med hemgjord räkröra till kvällsmat var inte fel.
 
...och här är tröjan som jag tänkte leverera imorron.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0