Fixa, packa, planera.....

Dags att gå igenom vad som ska med till Stockholm på onsdag. Denna gång åker vi tåg, då får man ta sig en funderare på vad och hur mycket som funkar att släpa med sig. Halva resväskan (den största) är redan fylld med kvarglömt, födelsedagspresenter och annat som "måste" med upp.
Sen var det det där med parkering vid tåget, måste ju också kollas noga så man inte står där handfallen och ingenstans har att göra av bilen och riskerar att missa tåget. Vi ska åka från Töreboda för första gången, så därför har vi ännu ingen rutin på hur det funkar där. Vi vill inte heller ha något "välkomstbrev" på vindrutan när vi kommer hem igen.
Om sig och kring sig måste man därför vara, men det är undersökt och klart nu.
Har även börjat kolla parkeringsalternativ långtid, inför Spanienresan om några veckor. På flygplatsernas varianter är det hutlöst dyrt, så mycket vet jag redan. Det känns som om man verkligen ingenting får för pengarna som fladdrar iväg till detta. Nödvändigt ont? Nej snarare gör det onödigt ont, -i finanserna.
Har anmält lovdagar från Arbetsförmedlingens "aktiviteter" också inför utflykten till huvudstaden, efter konstens alla regler. Dagarna försvinner annars, samtidigt som augusti tar slut. Men imorron måste jag ändå "bryta" ledigheten och besöka anvisad praktikplats för möte med chefen där, inga problem, så långt i alla fall. Man är väl flexibel.......
 
Kvällsmacka till fotboll Everton-Manchester United
 
Vi får se om det går i något mer, haha!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0