Haha!

 
 Det kändes inte såvärst inspirerande att kliva ur sängen imorse. En bidragande orsak kan väl ha varit att jag tittade på hela avslutningscermonin från London-OS. Det var nog första gången som detta hände, man brukar ju ledsna ganska snabbt på sådana tillställningar, i alla fall gör jag det. Men denna gång var det en hel del som gick att lyssna och titta på. Höjdpunkten för min del var när John Lennon sjöng sin "Imagine" från en av familjen lånad privat videoinspelning som aldrig tidigare visats. Det är en av de absolut bästa låtar som har skrivits och kommer att hålla för all framtid.
Lyckades en bit in på förmiddagen kravla mig ur bingen. När jag åt min sena frukost, tittade jag ut genom fönstret och därute samlade sig kajornas armé på vår gräsmatta för ett (som dom trodde) nytt skrovmål på ärter.
Men shi fick dom! Jag riktigt såg hur snopna dom blev, när det sen igår är rensat och tomt där de växte.
Så var det dags att redovisa till Arbetsförmedlingen, alla jobb jag sökt och inte fått under de senaste två månaderna, samt alla andra aktiviteter jag hittat på för att "fixa min situation."
Tog därpå en promenad t.o.r. till affären för att posta ett brev och motionerade samtidigt mina stavar. Det var ingen lång vandring, men allting är bättre än ingenting.
På hemväg mötte jag en av grannarna, som tittade in lite senare på en kopp och beskådade utsikten från vår veranda. Där blev vi sittande ett bra tag och pratade, så middagen bestående av rester, blev sen den också.
Satte mig sen återigen på verandan, "beväpnad" med ett kollegieblock och började rita och fantisera om hur jag ska möblera om i gästrummet (f.d. garaget).
Då ringde det på dörren och tjejen som var  här med sin mormor och köpte pippi-tröja för några dagar sen, kom (i sin tröja) med en kompis som också ville titta och prova. Vilket hon gjorde, men kunde inte bestämma sig för vilken som var snyggast, så hon skulle komma tillbaka en annan dag, när hon funderat färdigt.
Kvällen har sedan gått i salladens och TV:ns tecken, klockan har passerat midnatt och jag börjar nog (så smått) bli mogen för horisontalläge igen. Äta, sova............äta, sova...........osv.
 
Som sagt, det som fanns igår....is no more!
 
Så du kan sitta där på taket och undra vad som hände......haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0