Jasper, smurfar och gamla lådor....

Dagen efter pensionärsfesten var det segare än segt att ta sig ur "bingen", när "klockan" ringde. Numera är det inte väckarklocka utan "väckartelefon" som används till detta ändamål. En något trevligare signal må vara en fördel, men syftet, att man måste pallra sig ur sängen vid signalen, är ändå detsamma. Upp kom jag iallafall och iväg till denna veckas sista arbetsdag bland prylarna. Fredagar är nämligen helledigt och gissa vad jag ska göra imorgon bitti?
Viss städning stod på dagens schema och lite finjusteringar på mitt ansvarsområde inför lördagens försäljning.
Sen fick jag sätta mig vid datorn och söka via internet efter föremål som lämnats in, där det var lite trixigare att kunna sätta pris på. Hittade väl en del likvärdiga saker på diverse sajter och kunde få fram underlag för chefen att bestämma försäljningspris på, bl. a. Jasperware porslin, smurfar och gamla dockmöbler.
Det var dock betydligt svårare med en gammal låda i trä, där vi skrivit till expertis för vidare hjälp. Faktiskt ganska kul att sitta och leka detektiv, men väldigt tidsödande. Då kan det nog vara bra med en "assistentpraktikant" ibland, som sköter "grovarbetet".
Efter lunch hade jag en date med doktorn på hudavdelningen i Skövde, så jag fick ledigt för att uträtta detta.
På hemväg blev det en avstickare till Dollarstore och Rydéns Outlet, med påföljd. Två kassar varor och något mindre cash på kontot, men givetvis var det bara nyttoprylar jag bar hem.
Himlen öppnade sig och tömde ut en massa vatten, samtidigt som det blixtrade bra under resterande bilfärd hem.
Ingen risk att fastna på hastighetskamerornas foton idag alltså, för det gick inte att köra fortare än femtio, förbi dom.
Satte mig framför TV:n en stund och vips kom John Blund på besök och stannade i minst en timme, inte helt oväntat besök kanske och av uppenbar anledning blev inte den gästen bjuden på Gevalia ......
 
"Min" hylla att fixa fortsättningsvis....
 
Vid KSS parkering i Skövde fanns det också svalungar på flygövning, i detta fall med belysningsstolpe som bas.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0