Morronpromenad

Nåja, förmiddagspromenad är väl mer korrekt och inte så värst lång. Maken och jag gick en slinga via affären, förbi Stationsbadet och Strandstaden för att sen gå hem och äta frukost. Jag provade mina på Kombilotteriet vunna stavar för första gången och dom verkade fungera bra, i allafall bättre än de andra billighetsvarianterna jag har haft och än så länge, är väl bäst att tillägga.
Frukosten på glashusaltanen smakade väldigt bra efteråt och sen var det bara att ta tag i och packa klart alla kartonger vi ska ha med till Göteborg och bonusdottern där. En massa porslin och textilier som vi har för mycket av, men hon kommer att behöva då hon får tag på lägenhet, snart hoppas vi. Så länge får det stå i ett förråd där nere, vilket är nära för henne och bättre för oss. Så vi blir av med lite till av allt som samlat sig här hemma. Till nytta kommer det förhoppningsvis framöver i sitt nya hem.
Gott om rester fanns det i kylskåpet till middag och trots att det är söndag gick det alldeles utmärkt att bli mätt på dessa.
Första guldmedaljen i OS kom sedan som en glad överraskning, även för dom som vann den, verkade det.
Tittade faktiskt på racet, som seglades utanför en av de kuststäder i England som vi varit på semester i, Weymouth, (Dorset) ganska mysig stad även om den inte ligger så långt ner som Devon och Cornwall, men på vägen dit, dög den bra.
Lite trädgårdsarbete har det också blivit, rensning av blommor som vissnat och utplantering av "självsådda" rabatt- växter, nere i slänten. Vi får se till nästa år vad som tar sig därnere, men i gruset vid ingången växer de gladeligen i mängder, gul vallmo, småvioler och stjärnflocka för att inte tala om alla smultronrevor. Men smultron är sedan något år tillbaka redan utplanterat därnere och har fått permanent fäste, samt förökar sig ymnigt.
 
Mammas souvenirtallrik från den semesterresan, som har fått "flytta" till mig då hon inte har plats längre.
 
...och apropå flyttning, här är det som ska flytta vidare, till Göteborgstrakten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0