Alla är vi olika.....

Igår kväll, eller läs hellre inatt, upptäckte jag ytterligare ett filter i min torktumlare. Visst visste jag att det fanns ett till, men man glömmer så lätt att kolla där, då det är aningen bökigare. Att jag börjde fundera på detta kom sig av ett samtal kompisen och jag hade angående hennes tvättstuga i bostadsrättsföreningen.
På ett av henne utlagt "kommunikationsblock", stod det plötsligt en dag: Oj, jag hittade ett filter till i torktumlaren, som behövde tömmas....
Hade väl detta i bakhuvudet, då jag tömde min torktumlare för att frakta innehållet till nästa destination, garderoben respektive byrån. Den har låtit lite "trött" på sista tiden, kanske ska kolla filter två, dök upp i skallen och där var det inte nystädat direkt. Tog ett tag att ta reda på och då uppe i varv, (trots att klockan passerat 01.30) varför inte ge sig på strykhögen också?
Eftersom jag inte tillhör den där rediga skaran som går upp klockan sex för att tvätta, baka, städa eller vad det nu månde vara som står på schemat, får jag ju passa på när min aktivitetskurva är på topp.
....och säg mig vem som ska eller kan avgöra, när saker och ting är rätt att ta tag i.
Visst den som går upp på morronen får konventionella pluspoäng i mängder, medan min kategori snarast betraktas som "skvatt galen" och bara skakas på huve't åt.
Men det bjuder jag på och arbetet är även här utfört.
Skall tillägga att strykkorgen nu, för första gången på åratal är tom och imorse sov jag gott........
 
Tolvkaffe......
 
....vackert vinterväder, om än i kallaste laget, runt -10 C och....
 
tomt i strykkorgen. (Vart har hon gömt undan det....?)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0