Gjort igen och deadline

Grundade med gröt och smörgås, kollade sen läget på Facebook och i lokaltidningen som uppladdning inför "det oundvikliga gymbesöket". Lekte också lite med min framtida telefon, behöver nämligen precis som barnen en inskolningsperiod vid nya företeelser. Har ännu inte satt över sim-kortet, men det kommer till nyår hade jag tänkt som deadline.
Då återstår bara att se om jag ångrar mig och längtar tillbaka till den gamla igen. Men spela roll egentligen vilket, eftersom det numera vill till att följa med strömmen, annars blir man omåkt, och det gillar jag heller inget vidare. Så pest eller kolera står på agendan, bara att välja alltså.
Nu tillhör väl inte jag urtypen för flockbeteende, men ibland är det bara att rätta in sig i ledet. Men så mycket teknik som det återstår att uppdatera sig på undrar jag om det egentligen gör nå'n skillnad när man sätter ner foten och blir "motvalls kärring", för det är bara att inse fakta. Jag kommer alltid att ligga ljusår efter på den fronten (Just not interested enough).
Iväg kom jag iallafall så småningom, till det "efterlängtade" gympapasset och som vanligt är det ju hur skönt som helst, när det väl är gjort, (so what's the problem?)
Något som också är gjort igen, är djupdykningen i chokladasken. Det blir inte så många bitar varje gång, men låta bli helt, verkar vara alldeles förfärligt, helt omöjligt.
Snacka om karaktär........men den tar väl snart slut. (chokladasken menar jag alltså!)
 
Jippiiie!.... alldeles vanlig mat till middag idag, Fläskfilé med pommes frites.
 
och småfåglarna har hittat den nya restaurangen, som synes.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0