Här var'e gran och nybakade saffransbullar....

....om än inte så vackra, men faktiskt väldigt goda.
Fick idag nöja mig med en yoghurt till frukost, eftersom det igår inte blev handlat någonting i matväg. Inte en mjölkdroppe och bara gammalt knaltigt bröd kvar.
Tog därför bilen ner till närbutiken för att proviantera basvaror i det vackra vintervädret (not). Slask och töväder gjorde det också nästan livsfarligt att senare ta sig nerför slänten för att fylla på fågelmaten och justera upphängningen något, av ljusslingan på verandan.
Därefter blev det en deg satt på jäsning, korintkakor bakade medan jag väntade och ugnspannkaka gjord medan de färdiga bullarna skulle jäsa igen. Ganska effektivt om jag får säga det själv (vem annars haha).
Tvättmaskinen fick också jobba lite, medan jag försåg sängarna med "ängla"-lakan. Tycker att de passar i juletid.
Har allt smakat på bakningsresultatet innan de förpassades in i frysen, att utfodra kommande helg-gäster med och funderar nu på vad jag ska hitta på att provbaka, för skojs skull. Ja inte mer idag, för det har ju varit en hel del handboll att titta på, även om inte Sverige var kvar i turneringen och nu blir det nog lite Midsomer-mord.
Var i valet och kvalet om jag skulle välja Ernst eller Barnaby, men Englands-freak som jag är, får det bli den senare till stickningen. Jodå, ny tröja på G, till mig...... för jag har ju så få.
 
Behöver kanske justeras lite till, men i mörkret ser det mycket bättre ut.
 
"Skönheterna" eller var det kanske "odjuren", hur som helst smakar de bättre än de ser ut.
 
....och favo-kakorna är klara.
 
Varde ljus......
 
Kan det bli nå't? vi får se.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0