I'm back!

Börjar med en tillbakablick på de senaste dagarna.
I torsdags var det en aning osäkert hur det skulle fungera med snömängder och bilkörning. För att inte tala om, om det bokade tåget skulle vara i tid, eller över huvud taget gå.
Visst hade det under natten kommit en hel del nederbörd, sisådär tjugo centimeter nysnö. Dock gick det bra att ta sig till Töreboda och maken släppte av oss i god tid. Tåget var nästan i tid, men under färden mot Stockholm hade vi ett växelfel och långsamma pendeltåg framför oss, så 30 minuter sent till huvudstaden blev slutresultatet.
Nu hade vi gott om tid på oss för musikalen började inte förrän 19.30
Buss hem till dottern på Söder, som tog emot kraftigt förkyld överlämnande nyckel så vi kunde "rå oss själva" under vistelsen. Efter att ha dumpat väskorna, tog vi oss ut i slask och snöhögar för att hitta en trevlig lunchrestaurang.
Lyckades med detta och mätta fortsatte vi till ICA för lite proviantering, innan vi slappade i lägenheten tills det var dags att ta en ny promenad i snökaoset. Nu var det bara ca 500 meter till teatern så det var ingen större ansträngning.
Före föreställningen "minglade" vi i foajén, med bland andra Tomas Östros. Det var inte fullsatt, men vi hade iallafall bra platser och var mycket nöjda med underhållningen. Jag såg orginalutförandet på Scandinavium på sjuttiotalet, men kommer inte ihåg så mycket av det. Dock var ju all musik mycket välbekant då väl alla kan låtarna i "Jesus Christ Superstar", en väldigt kontroversiell musical, när den kom.
Ola Salo i huvudrollen var lysande, men han hade även gjort den svenska översättningen och den var minst lika bra.
"Hemma" sen blev det lite vickning som vi köpt med oss från ICA och sen sov vi gott......
 
Utsikt från ett tåg......
 
Framme i storsta'n passade kompisen på att prata lite med tomten...
 
....innan vi anlände till Göta Lejon för kvällens underhållning.
 
Som avslutades med många och långa applåder för hela ensemblen. Det var dom värda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0