Slask och födelsedagsdax!

Hade för att testa "den nya tekniken" programmerat in väckning på mobilen. Det var nog tredje eller fjärde försöket, men denna gång funkade det och började låta ute i köket, där det lilla livet hade blivit lämnad.
Hur länge den ska ringa vet jag inte, men tillräckligt lång tid höll den iallafall på, så det gick inte att vänta ut den.
Jag försökte, men fick till slut gå upp för att stänga av och då fungerade det ju fullt ut, eftersom att just ta sig ur sängen, är syftet med att sätta alarm.
Idag fuskade jag dock och kröp ner en stund till, eftersom ingen omedelbar tid fanns att passa. Körde sen lite med maken och tyckte att det var väldigt längesen jag fick gröt serverad till sängen. Ibland är han lydig och idag var en sån dag....
Vädret kunde definitivt varit roligare och det var/är nästan förenat med livsfara att gå ut på isgatorna, som iallafall är rikligt representerade i vår närmiljö. Där ovanpå slask i stora mängder gör inte saken bättre, (eller säkrare) då det kamoflerar isen inunder. Idag har vi dock klarat oss från vurpor.
Bonus-barnbarnet (det äldsta) passade på att fylla 21 år idag så det blev en fikatur till Hörnebo för att lämna av den "fantasifulla" presenten, ett kuvert...
Eftermiddagen har sedan ägnats åt diverse sport på TV och stickande av handvärmare. Snart blir det "Stjärnor på slottet" och Downton Abbey, men först står hoppet som vanligt till Lotto-dragningen.
Att man aldrig ger upp........
 
Slabb och slask, här passerar vi motorbanan där de hade tävlingar idag....hmmm kul väder att köra i....
 
...och där ute på åkern bakom bilarna hade de gjort en enduro-bana.
 
Ser man på, vanlig mat idag också. Kycklingfilé med currysås och ris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0