Städa är inte roligt....

.....men nu är det gjort. Nästa gång som infinner sig strax före jul, då är det makens tur. Han är informerad om detta men hör ju rätt dåligt, så det blir väl: "Det har du inte sagt" eller "det har jag inte hört", om en dryg vecka. Men läser bloggen gör han iallafall, så nu har han dessutom fått skriftlig information. (Ha ha!)
Medan ovannämnde make var i Forsvik och diskuterade idrottshistoria, passade jag på att slänga ut mattorna och jaga runt med både dammsugare och mopp. Sen fick det bli julkortsskrivning, färdigställande av en julgardin och bakning av brödkakor.
Hade dessutom flera dagars lokaltidningar att läsa igenom, för att komma ikapp. Bruna bönor och fläsk hann vi äta mitt i alltihop, men någon frisk luft i form av utevistelse har jag inte hunnit med. Det får bli en stund imorron när jag lämnat av maken vid tåget. Nu är det hans tur att besöka huvudstaden. Själv ska jag (när katten är borta) dansa på bordet. Konstnärsvännerna kommer imorgon kväll på vickning och tillbakablickar, samt trivsam samvaro i största allmänhet. Det är iallafall planen och om det blir dans på bordet återstår att se.....
Nu ska jag smaka på brödet, titta på husletarprogram och damhandboll.
 
Visst är det fint, om det bara skottade sig självt och vore +20C.
 
Påbörjat....men inte helt avslutat ännu.
 
Gott?..ja det återstår att se.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0