Bankdag

Har idag varit en tur till banken, för att ordna med lite papper och annat som är nödvändigt ont vid dödsfall. Tror nog att jag har den biten hyfsat under kontoll, men man vet aldrig vad som "dyker upp".
Det kom ett grattis-kort från Spanien inför min numera ständigt repriserade 40-årsdag, tycker att det är en precis lagom och idealisk ålder, så varför inte fira den så många gånger som möjligt (även i framtiden).
Maken hade igår ett stort bekymmer, som han så småningom fick ur sig, på följande sätt: "Har du köpt nå'n present till dig nu då?" Jag svarade att det hade jag inte gjort, vilket föranledde en stor suck.
Till ikväll hade jag dock fixat rosa prinsessbakelser (som fanns i överflöd på ICA!) som vi kalasade på när han kom hem från jobbet, med en stor bukett blommor i alla fall.
Imorgon åker vi så till Göteborg för att delta i en äkta 40-årsfest och övernattar på hotell till söndag. Vi får se vilken standard det är på Apple Hotel vid Munkebäcksmotet. Förväntar oss dock ingen lyxvariant för 700:- inklusive frukost, men tak över huv'et ska det väl finnas....
Roomservice på morgonen med anledning av högtidsdagen kan jag nog glömma.


Mina födelsedagsblommor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0