Annonserat......

Det var ett tag sen jag "klottrade" här på bloggen, men en liten uppdatering över händelsernas gång kan möjligen vara på plats. För egen del äter jag fortfarande cortison, nertrappat under de senaste veckorna och har faktiskt varit bättre i knäna än på många år. Nu kan jag väl inte tro att detta kvarstår, när medicineringen upphör men man får ta vara på allt positivt. Vad jag har "åkt på" är fortfarande oklart, men påbörjad utredning visar svullnader i anslutning till vissa leder och början till "artroskulor" på fingrarna finns också. Första proverna visade inget, men väntar svar på fler prover och röntgen.
För övrigt har nu far fått sluta sina dagar, vilket känns bra, då han varit väldigt dålig ända sedan nyår och det fanns inget att göra, annat än att lindra. Mor fick efter tre veckor på sjukhuset (varav  två veckor i karantän p.g.a. vinterkräksjukan på avdelningen) komma till korttidsboende i väntan på äldreboende. Detta innebär mer "nöjen" framöver, i form av en fyrarumslägenhet med möbler och prylar, som ska gås igenom och flyttas.
Har börjat så smått med papper och dylikt. Många pärmar är det.........
Han var bra på dokumentation min far, prydligt och ordningsamt arkiverat är allt. Saknas nog inte ett enda kvitto eller viktigt papper, sen femtiotalet.


.... i dagens tidning fanns annonsen


och "vi som är kvar" kunde se solen gå ner, strax efter fem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0