Flyttkarusell.....

Idag skulle vi på makens lediga dag gå upp i hyfsad tid och ta oss till "flyttkarusellernas" Hjo, för att göra lite nytta. Utav detta blev det en väl tilltagen sovmorgon och tidsbrist inför avtalat möte med hemvården (för att få tillbaka lägenhetsnycklarna). Första anhalt var ändå fars lägenhet, för att röja undan och ta med de möbler som vi bestämt skulle till second hand. Om det sen fanns plats i bilen, ta med resten tillbaka till lägenheten (i väntan på nästa flytt).
Med andan i halsen landade vi på Skövdevägen i tid för mötet med syster, som skulle se ut eventuella minnessaker att få senare. "Nyckeltjejen" hade naturligtvis varit där redan, men ringde och kom dit igen.
Lite mat i magen på Stampens kvarn blev det, innan vi åkte ner en stund till mor. Varpå vi återvände till lägenheten för fotografering av prylar, så mor får med det hon vill, när hon får sitt eget äldreboende.
Vi ska lägga upp fotona på dator så hon kan se vad hon har i skåpen, sen får vi anteckna och packa därefter.
Mer tidsnöd infann sig, då vi behövde vara på second hand före stängningsdags med "dagens leverans". Prick fyra anlände vi, i sista sekund. Men vi hann!
Fler pärmar är nu ikväll genomgångna, men "there are plenty more to do".....
Åker kanske ner en sväng till imorgon och hämtar....samt avslutar röjningen på avdelning Bojen.


Titta vad vi hittade under fotodokumentationen, vi har inte åldrats en dag...eller hur?

Kommentarer
Postat av: Marie

Hejsan Gerd! Kul att du har börjat med din blogg igen. Hoppas att dom finner på vad det är och att det inte är något som blir bestående i lederna för dig. Beklagar allt som hänt runt dig, men som du säger är det ju skönt att din far inte behöver lida mer. Ha en fin dag. Kram Marie

2012-02-23 @ 13:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0