Kyrkoherden på kaffe

Först var det fika på Turistbyrån i Karlsborg, dit åkte jag, toscatårta och en påse saffransbullar. Väl hemma igen blev det lunch på kalkonrester från söndagen, innan det var dags att tillsammans med ett gäng tomma flyttkartonger och maken att åka ner till Hjo. Där skulle mor hämtas för att bese en servicelägenhet, som hon igår blev erbjuden.
Lägenheten var till belåtenhet och väl avlämnad på korttidsboendet igen, blev det en tur till fyrarummaren, för att förbereda flytt, så mycket vi hann och orkade.
Efter några timmar bland prydnadssaker, tidningspapper och möbler kände vi oss väldigt färdiga för dagen, med dessa göromål. Vi stannade till hos syster på vägen hem för att leverera tröjan bara. Sen var det hög tid att hålla ett öga på klockan, så vi inte missade det avtalade mötet på hemmaplan med kyrkoherden, som ska hålla i fars begravning nästa vecka. Har nu precis bestämt färdigt musik och alla praktiska detaljer kring detta, "utfodrat" med kaffe och toscabit, samt "skickat iväg" honom hem till Hjo igen, via Mölltorp.
Prinskorv, ägg och potatis är stekt till makens matlåda inför morgondagens återgång i arbete, medan jag får roa mig som mors chaufför, till tandläkaren denna gången. Sen finns det fortfarande ett oändligt antal prylar att packa i lägenheten. Va kul!.....eller inte!


Nu ska jag sätta mig här, resten av kvällen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0