Shopping och lunch

Var lite segt på morgonen och förmiddagen, men vid halv elva-tiden ringde kompisen och frågade om jag skulle hänga på till Hem & Hobby i Hjo, för hon skulle nämligen dit. Blev några fler knop på mig och en timma senare var vi påväg. Hade fått ett presentkort av syster i julklapp, som man var tvungen att handla upp vid ett tillfälle och var vi två shoppare skulle väl det inte vara nå't problem. Det var inte det heller, jag lyckades köpa grejer för hela summan själv och fick dessutom punga ut med en extra hundring i kassan. För säkerhets skull kollade vi även in affären nere vid hamnen så inga fynd gick oss förbi, innan jag blev bjuden på lunch hos grannen: Hamnkrogen. Det var gott, tack så väldigt mycket.
Åter i Tibro fanns sen ingen återvändo, utan gymet nästa. Skönt som vanligt när det är gjort. På hemväg ropade ett wienerbröd ut sin ensamhet hos Tempo Fagersanna, så det fick följa med hem.
Telefonen ringde igen, denna gång med meddelandet att far skulle flyttas "hem" till Hjo imorgon och var under omständigheterna något bättre. Sen ringde det igen, denna gång angående vårdplaneringsmöte om mor på onsdag på KSS. Med andra ord färd till Hjo imorgon igen och till Skövde i övermorgon.
Det är "tur" (hmmm) att man är arbetslös.........


Utsikt från Hamnkrogen i Hjo, över Vättern


"Vinteridyll" hemmave'.....


och ytterligare en tröja klar igår kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0