Whatever next....

Har idag tillbringat dagen på akutintaget på Kärnsjukhuset i Skövde, med förälder nummer två. Mor hade fått mer och mer ont i höftregionen, sedan hon ramlade senast, i förra veckan. Ringde Vårdcentral och fick ordnat med liggande sjuktransport dit ner. Sen ringde ambulanspersonalen och tyckte det var lika bra att åka till KSS direkt, vilket jag givetvis höll med om. Lång väntan på läkare, något mindre väntan på röntgen och en avstickare upp till far på sjätte våning under tiden. Han var riktigt dålig och jag är inte alls säkert att han ens kommer ihåg att jag varit där. Mer väntan med mor och sedan ett gemensamt beslut med läkaren att det var lika bra hon fick stanna för observation och hjälp. Efter helgen får vi sen höra hur kommunen tänker vårdplanera närmaste framtiden för henne. Inget brutet men eventuellt sträckningar i muskelfästen, som omöjliggör förflyttningar på egen hand i nuläget.
Väl hemma igen fanns ett paket från USA i lådan, från släktforskarkompisar till pappa, som förra sommaren var på besök i Fagersanna hos oss. Ska nu skriva ett tack via Facebook.
Imorgon ska vi åka ner till Hjo och flytta lite saker till åt far, till hans nya boende. Det är i alla fall det som gäller just nu......


Fina juldekorationer hade dom i alla fall på röntgenavdelningen


....och en "pippi" på väggen.


Här är juklapparna från "over there". Thank you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0