Dagen efter......

Det låter väldigt förutsägbart, skulle man kunna tro, men då det varken var en speciellt sen eller blöt fest så behövde nog ingen lida särskilt mycket idag. Blöt vart väl festen mot slutet, men då av den varan som endast "gör skada" utvärtes.
Dock vaknade vi till "rytmen av ett regn" redan under tidig förmiddag och det var ju inte bra. Detta med tanke på "äventyret" i Skövde som var planerat. Bara att ringa ansvarig person och säga att inte ens jag skulle komma, så det återstod alltså ingen hantverksrepresentation på torget denna första söndag i juli. Kunde ju börjat bättre, men bara att hoppas på nästa vecka: "Same precidure every Sunday", minus regnet då förstås. Packat och klart för avfärd är det i alla fall.
En tidig visit av fru And som i vanlig ordning hade glupande aptit på brödbitar. Sen tog jag en tur ut i gäststugan och hittade lite loppisgrejer till, undanstoppade i en stor trälåda och där bakom en spegel, som dottern tyckte dög att sätta upp i Stockholmshallen. Så den får flytta dit snarast, men åka tåg med maken dit på söndag, lär inte funka så bra.....
Rester till middag och matlådor på resten av resterna, blir en billig start på veckan.
Sen vann Spanien EM i fotboll som tur var och Torres gjorde mål!
 
Tidig morrongäst vill "ha macka, mesamma!"
 
Spegeln som "gömt sig".
 
Helt ok solnedgång, trots mycket regn under dagen.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0