Fynd och fågelmat

Hade idag ärende in till den "stora staden" och passade då samtidigt på att "hamstra" lite tvål av en speciell sort som jag bara säkert vet finns på ICA Maxi. Går man in där så måste man ju passera en mängd andra butiker, eller rättare sagt, svårt att bara passera. Det är betydligt lättare att slinka in i en, eller varför inte flera när man ändå är där.
Sen var det röda vackra skyltar vid entréerna dessutom med det magiska ordet REA, som drog i "fynd-armen" och den dragkampen har alltid given vinnare, om man nu inte skulle råka ha tidsbrist. Under rådande omständigheter har jag ganska gott om tid, men sämre med medel så att säga. Inte idealiskt för shopping men.....
å andra sidan är det väl just röda prislappar man då ska leta efter.
Finns alltid en bra underbyggd förklaring och ett gediget försvar för: "Tillvaratagande av fyndmöjligheter".
Hemma igen frampå eftermiddagen, ganska nöjd men mycket hungrig, väntade ugnsstekt falu och pulvermos.
Vädret inbjöd till att äta al fresco, på verandan närmast sjön och det smakade väldigt bra, kan jag försäkra.
Strax därefter kom fru And på visit, jag ställde ut en skål med brödbitar och hon smaskade i sig allihop. Sen knallade hon ner på gräsmattan, sa "tvack, tvack", tog sats och flög iväg.
Det dröjde inte länge förrän en pilfink uppmärksammade att det vankades brödsmulor i en skål. Han försåg sig ordentligt och flög nöjd iväg till tallen, för att återkomma ytterligare en gång för påfyllning.
Nästa anhalt Skeasta'n för en sittning med hudvårdsprodukter hos en kompis, trevligt och säkert bra produkter, men definitivt inga "röda" prislappar. Så det tål att tänkas på ordentligt innan inköp.
 
Hittade lite fina nyponrosor vid en parkering idag.
 
oj! vad skådar mitt norra öga: MAT!
 
...är väl bara att ta för sig då, eller?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0