"Ont i foten".......

Som den berömda Hasse & Tage-dialogen från sextiotalet ungefär, som gick ut på att "spik" i foten var väl inget att snacka om. Många hade det jämförelsevis mycket värre, men kontentan av det hela slutade ju i alla fall med små vardagsnära ting.
Nu är väl ont i foten inte så "farligt" egentligen, men när det inte går över helt med vare sig vila eller piller, så ledsnar man till slut och testar doktorn. Utprovning av specialsula för att korrigera "krokiga" tår tyckte hon vi skulle undersöka.
Nu tar väl det ytterligare tre månader med ond tass innan tid kan vaskas fram antar jag, men det är i alla fall "på banan".
Tittade sen till min "ryggskottspolare" och fick en kopp kaffe med tjat, hon var visst inte bra långt därifrån, men hade något mindre ont idag, tack vare viss pillerkonsumtion.
Till imorron har jag så beställt massage av en "soon to be" massage-terapeut, som sökte försökskaniner att träna på inför prov om några veckor. Hennes mor (en f.d. kollega) hävdade att dottern var duktig, så det får vi lita på och som sagt imorron vet jag.
Tisdag kväll, sol, lätt bris och snart Allsången följt av del två av en brittisk thriller känns ganska överkomligt som underhållning tills sängen kallar.
.....och "over there" i Staterna har sonen en dag kvar av sin semester, innan återresan börjar imorron kväll (svensk tid). Välkommen hem med en massa film att visa så småningom.
 
"Where-ever I go they follow, looking for crumbs"
 
"Heja Sverige-hörnan" i full fägring.
 
Årets första luktärter har slagit ut.
 
Lunchen blev kvällsmat: Panerad potatis, legymsallad & kassler.
 
and finally "Cheeseball-tower, because I'm worth it" (according to myself)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0