Cykelköp och nya pass

Frukost på verandan i strålande sol, maken ledig och efter en tidig lunch här hemma, bar det iväg till staden igen.
Idag var det för min del återbesök hos sjukgymnast och arbetsterapeut på rheumatologavdelningen, så nu får vi se vad doktorn säger om deras utlåtande. Helt bra är det väl inte, men kanske ändå inget reumatiskt utan bara (hmm) artros, lite här och var.
Medan jag roade mig med detta, var maken och hämtade en cykel som vi köpt av en f.d. jobbarkompis, till "storebror" att lära sig cykla på, när de kommer ner nästa gång, om ca två veckor. Först ska dock morfar åka tåget upp för en snabbvisit söndag-tisdag. Jag ska stanna hemmavid och hoppas på väderlek för torghandel i Skövde på söndag (igen).
Dags sen att hämta de nya passen och tyckte jag att fotot blev sådär vid förhandsvisningen, så var det klappat och klart i passet, rena katastrofen. Men det duger ju till att komma ut i världen med, så bara att "gilla läget".
Apropå ut i världen, sonen glider som bäst runt i Californien, (just nu på väg till Las Vegas för några dagar) med än den ena och än den andra varianten av convertibles.
På hemvägen stannade vi vid Tidebergs café och inredning för en fika, därefter hade jag tid för klippning och "så kort i huvudet hade jag aldrig varit förut" sa frissan.
Kaffe på verandan följde sen, för det är bäst att passa på när väder bjuds!
......och premiären av Ernst på TV4, slumrade jag ganska gott till, såg bara vissa delar däremellan. Bland annat hade han "snott" min idé med cementrör som planterings"krukor"....... men jag var först!
 
I väntan på nybryggt kaffe, med Tibroklubban på rastplatsen i bakgrunden.
 
Morfar tar sig an punkan, som behöver fixas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0