Men vänta nu.....vad sa du?

Idag sken solen igen och det blev gröt serverat till sängen. Sen hände något underligt: "Jag tänkte följa med in till Tibro", hörde jag någon säga. Eftersom endast maken var hemma förutom mig (och jag med säkerhet vet att jag inte pratade för mig själv vid detta ögonblick) måste det ju ha kommit från hans mun.
Att han på eget initiativ vill följa med på shopping-trip en lördag, när han vet att det innefattar obligatoriskt besök på second hand, då blir man något förvånad.
Nu fanns det en baktanke med detta, givetvis. Vi skulle beställa bräder till den framtida trappan och titta lite på vad det fanns för stenar, som kunde passa i det nästkommande projektet: Stentrapp, naturtrapp och mur.
När vi gjort detta blev det som utlovat, second hand, sen en tur till Hörnebo. Där var de dock på språng för att åka till Malmö och se "Black Sabbath", (hela familjen) så vi fick hoppa över gratiskaffet idag, bara lämna godiset till "de små barnen". Hoppas de blev nöjda med rockkonserten.
Inköpsrunda utan besök i matvaruaffär, kunde ju inte komma på tal, så nästa stopp Netto, innan maken fick återvända hem. Nästa vecka kommer plankorna, då har han definitivt inte tid med dagens "nöjen". Tur att han passade på idag då, så han fick lite skoj innan hårt arbete hindrar.
Visst sken solen, men det blåste så infernaliskt att verandans möbler bjöd upp till dans.
Framvid åtta dök herr And upp, satt på gräsmattan och tittade på brödbitarna jag lagt ut på altanen. Förklaringen kom en stund senare, han inväntade sin fru innan han började äta.
Nu har det lugnat ner sig med blåsandet, hoppas det fortsätter så och solen värmer lite mer imorron.


Dagens middag efter väl uträttat uppdrag i Tibro. (örtstuvad vitkål med korv)


Det är blåsigt på "Top of the world"


Kvällsmål: Bakpotatis med egenodlad ruccola & dill, till det räkröra


Det är serverat, ser det, men vänta lite......


....nu så, kan vi börja.


Ja, det var väl den sista biten då, men "smit inte ifrån mig".....


Händer det nå't därnere?


Vi kör kvällstvätten först......


innan vi drar dit och kollar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0