Pass...a på när tillfälle bjuds!

Idag var det dags att lämna in en jobbansökan hos en arbetsgivare som personligen ville möta alla sökanden. Faktiskt ett bra alternativ till att bara skicka iväg mail eller vanligt brev, enklare att träffa den sökande öga mot öga.
När jag anlände var det redan en liten kö i vestibulen på AF, så tjänstemannen i receptionen tyckte vi skulle ha nummerlappar istället, så vi slapp stå i en rad och ockupera entrén. Bra initiativ! Fick en ganska lång pratstund med rekryteraren och hon sa i alla fall att dom var intresserade av nå'n lite äldre, "med skinn på näsan".
Så nu är det alltså upp till bevis, genom att anställa mig. Fanns visserligen några till i mogen ålder (typ) så som vanligt, bara att vänta och se.
Därefter nästa anhalt Polisen, för att söka nya pass. Ja, inga nyheter där inte, utan ser fortfarande ut som en straffånge på fotot, trots fyra försök! men huvudsaken är ju att man kan resa med det.
En nyhet var det dock, det var billigare än för fem år sedan, hela femtiolappen lägre, per pass.
Maken hade varit i fotoaffär medan han väntade på min intervju, sådant brukar sluta ganska dyrt, vet jag av erfarenhet. Han talade så väldigt väl och länge om behovet av ny (nya) kameror. Vi ska tänka på saken.....
Lunch intog vi på COOP, där vi handlade pain riche till kvällens "barbeque" och några andra bra ha-grejer till grillning, hittades på Biltema.
Eftermiddagen har jag tillbringat vid diskbänken, förberedande grillmaten, samt utfodrande av änder. Idag var jag dock inte så glad i fru And, då hon släppte två högar grönt på altanen. Det har ingen av dom gjort förut.
Nu invänta alla fyra syskonen, sen grilla och därefter heja fram Sverige, om det nu hjälper......
Dom möter ju England! Spännande ändå, hoppas vi.
Sen bingen, för tidigt imorron drar vi "tjejer" till Ullared. Det blir säkert billigt..........(haha!)


Dom där beter sig som om dom ääääger stället!


Utmed landsvägen blommar det överallt......


Inne i sta'n satt gråsparvarna på span efter smulor och någon hade börjat heja redan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0