Dags att förbereda.....

Idag har det varit telefontid med läkare angående kompletteringen av sjukintyget, färd till Skövde tillsammans med sonen och telefontid för uppföljning på rheumatologen. Jag hämtade upp sonen, som sedan lämnade av mig vid KSS till ett annat återbesök och lånade bilen för egna ärenden. När båda fått uträttat sina respektive grejer avslutade vi med taibuffé till lunch.
Behöver det sägas, att vi blev mätta? En snabbis på banken hann jag också med innan hemfärd. Där hemma hittade jag lite gammalt bröd som blivit över, det fick fåglarna. Ett jästpaket i kylskåpet låg och ropade: "ska det bli några brödkakor av mig, eller hamnar jag i soppåsen?" Var då tvungen att ta beslut baka eller inte baka.... Nu var det väldigt längesedan jag gjorde det senast, så nu står degen och jäser, ringde precis på uppmärksamhet, därför blir det en paus i skrivandet.
Maken kom just hem också och parkerade framför TV:n. Rätt gissat, hockey såklart, ikväll Rögle-Västerås.
Så det blir väl att slumra till husletarprogrammet i sovrummet då.
Först ska de fyra brödkakorna dock få den "vård" de behöver, innan de om några timmar blir barnföda......tillsammans med kokta ägg. Men det vet maken ingenting om...än! De anländer en dag tidigare än planerat: Surpriiiice!!


So far so good, two more in oven.......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0