"English breakfast" till Vasaloppet

Till "förrätt" froot loops med mjölk, följt av kaffe, drucket ur en från Cheddar i England inköpt mugg. Där slutade dock likheten med det engelska, för att istället övergå mer åt det franska hållet. Nybakade gifflar med salami (förköpt deg) bara att rulla ihop och "skjuts in i ugnen" en kvart.
Vasaloppet hade hållit på ett tag när vi slog upp våra "ljusblå"/gröna, men det var allt några timmar kvar till målgången. Nu var det meningen att vi skulle åkt ganska tidigt till Hjo hade åtminstone jag tänkt, men det var visst väldigt spännande att följa skidloppet, tyckte maken, så vi sköt på avfärden.
Kaffe i termos och på vägen inköp av två färdiga mackor till snabblunch, så var vi redo att tackla fyrarummaren igen. Inte helt enkelt att "downsiza" till en etta, (även om den är väl tilltagen) men förvånansvärt mycket får ändå plats. Bra med förvaringsutrymmen finns det också. En del bohag fick flytta med oss hem, för genomgång och åtgärder, har precis satt upp några foton och småtavlor till.
Jodå, en och annan "kal fläck" existerar fortfarande på våra väggar, det börjar bli lite komplicerat att få det estetiskt tilltalande, men än går det. (tycker jag)
Imorgon blir det sonen som får äran att hjälpa till med flytten utav mormor till det nya boendet, sen vi gjort de sista justeringarna. Hon får därefter arrangera sina prydnadssaker för egen hand.... och sortera dukar m.m.


Frukost-förrätten.....


följt av fransk "finfralla" till kaffet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0