Förmiddagsbesök och fler lådor

Imorse ringde telefonen, ganska tidigt och jag fick en förfrågan om det gick an att få en kopp kaffe, efter motionsrundan på cykel. Klart att det kunde ordnas, hade bara "stökat till lite" för att städa av huset och torka golven, så jag bad om ett litet uppskov på trekvart. Hann nästan färdigt, stod i duschen när det ringde på dörren. Kaffet var laddat så gästen fick order om att trycka på knappen, medan jag gjorde mig presentabel igen. Vi satt och pratade i en och en halv timma minst.
Så småningom kom jag dock iväg, först till återvinningen med en del skräp, sen till fyrarummaren i Hjo, som ständigt behöver befrias från grejer, så också idag. Åkte en snabb vända till mor med några prylar och fick en hel tvättkorg full "med returer", att stuva in tillsammans med de i bilen redan lastade kartongerna.
Blev bjuden på tre-fika, en praktikant på äldreboendet hade bakat kladdkaka till kaffet. Därefter blev det bestämt att imorron eftermiddag, är jag välkommen tillbaka, på vårdplaneringsmöte för mor. Lika bra att ta det så fort som möjligt. Då kan jag även närvara i lägenheten, när hyresvärden ska visa den för en potentiell ny hyresgäst. Har vi tur, kanske vi kan slippa sista månadshyran för uppsägningsperioden.
Nästa anhalt för dagen var gymet, som Ni alla vet att jag verkligen längtar efter att få besöka (not).
Några papper behövde kopieras, så jag tittade in till maken på jobbet innan hemfärden och här hemma var det bara att befria bilen från lasten. Sorterat, har jag nu haft hela kvällen på mig att göra. Funderar på om det finns någon kroppsdel som inte protesterar, än har jag inte kommit på någon.
Får väl bli lite fotboll innan "bingen", Barca- Milan är visst på G.


Påskliljor muntrar alltid upp.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0