Frukostmassage

Dags att duka frukost, idag blev det bara flingor med mjölk som "förrätt", frukost nummer två var dukat och klart till klockan tio, när alldeles nybakat bröd anlände tillsammans med kompisen. Vi startade med en grapefrukt och sedan kaffe till de goda smörgåsarna. Därefter fick min nacke och rygg lite skön "misshandel". Ont gjorde det, men "inget ont som inte har något gott med sig", stämmer bra i detta fall. Det blir bättre efteråt, hoppas nu bara att det varar ett tag. Ovanpå detta åkte vi en sväng till väninna Gun, fick en kopp svart (med glass) och pratade lite skit en stund. Har jag inte gjort nånting av nytta idag då, undrar kanske vän av ordning? Städade faktiskt badrummet i morse, har tvättat en maskin (tvätt!) och sorterat tre lådor böcker.
Nu puttrar morgondagens middag på spisen, plommonjärpar och vi har precis avslutat premiärsamtalet via Skype-video med dottern och ett barnbarn. Det andra hade somnat i bilen från dagis. Vi har också "gått husesyn" med datorn, i nya lägenheten. Lite såg vi i alla fall hur den såg ut.
Har hällt i mig ytterligare en kopp svart, nu får det sannerligen vara bra för idag på den fronten. Imorgon blir det en tripp till Hjo och därefter gymet......En del bara roar sig!


Frukosten i väntan på det färska brödet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0