Generalstrejk och nya "matgäster"

Idag var det en spännande dag, inte direkt för min del, men för kompisen. Hon skulle återigen flyga till Spanien och jobba ett tag framöver. Skulle hon komma iväg eller bli strandsatt i Göteborg, det var frågan. Just idag hade nämligen spanska folket bestämt sig för att generalstrejka och förhandsinformationen sa att ca 80% av flyget skulle beröras. Med facit i hand, (så här på kvällskvisten) hade hon landat utan komplikationer, på rätt destination i eftermiddags. Så nu är det bara att jobba i den otrevliga solen i tre veckor framåt. Om jag låter sarkastisk, kan det bero på en viss avund, eftersom jag gärna följt med någon vecka. Gick dock inte att få ihop det denna gången, får vackert vänta till hösten och hoppas på bättre timing då.
I förmiddags anlände en alldeles ny kategori matgäster till vår trädgård, de var aningen för stora för att sitta vid själva fågelbordet, men kunde kalasa på alla fröer som rasat ner därifrån, runt plommonträdet.
Som "plåster på såret" istället för Spanienresa, fick jag göra en utflykt till den vackra staden Hjo, vid Vätterns strand och vara med på ett planeringsmöte angående mor och sen delta i visningen av föräldrarnas lägenhet. Dom som var och tittade verkade riktigt intresserade och skulle ge besked i början på nästa vecka, om dom vill ha den och i så fall flytta in till första maj. Håller tummarna för detta, då slipper mor en månads dubbelhyra.
Hann med ett besök hos Hem & Hobby också, men hittade inga fynd, handlade bara några vardagsnödvändigheter och lite godis. Nu ska jag sortera fuskblommor. There are plenty of thoose........en hel sopsäck full!!


Ja,ja, tjata på ni bara, jag ägnar mig åt det väsentliga,-maten!


Jättetvätt?- ser värre ut än vad det var, snabbt iordningvikt, till nästa gång!


Vy över Vättern! Åkte "andra vägen" till Hjo idag, som omväxling (via Brevik).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0