Loppis

Fint väder, men har idag tillbringat merparten av dagen inomhus i Folkets Park, Tibro, på loppisen där.
Det var ingen invasion med kunder precis, men en mindre "rännil" mest hela tiden. De som kom var dessutom hyfsat köpsugna och en del goda vänner tittade in. Av dessa var några ganska långväga ifrån och det var väldigt kul att träffas igen. (får bli en "längre sittning" framöver så vi hinner tjata ordentligt) Allvarligt talat, så långt är det inte, ens till Jönköping, eller hur?
Denna loppis är tänkt att bli en återkommande grej, vår och höst, vid sommartid/vintertids- helgerna. Kan nog bli bra om man klarar att marknadsföra det ordentligt, men alla evenemang tar ett tag att etablera. Facebook är helt klart ett nytillkommet bra socialt forum att sprida info snabbt, (om allt möjligt) även sånt här.
Mycket bära, lasta ur och i, kommer man i dessa sammanhang inte ifrån och det sätter sina spår på en inte fullt så ung kropp. Väldigt skönt att sätta sig, eller lägga sig en stund efter väl förrättat värv. Bara en irriterande, återkommande vanlig konsekvens av detta: Man slumrar så lätt till och då blir det sällan en liten stund, utan drar iväg till en stor, snabbt som ögat. Därefter är det en aning motigt att komma upp i normal hastighet igen och startsträckan är låååång!
Tur att telefonen ringde idag, så det bara blev en lagom powernap.
Nu har jag "hela kvällen på mig" att sortera och göra iordning på det som blev över. Men å andra sidan, går det ingenstans, så det får nog anstå till en annan dag. Kanske har då också beslutsamheten för prylarnas fortsatta öden och äventyr hunnit mogna och ytterligare grejer kan lämnas i parti till en annan "sorteringscentral", som inte har den emotionella belastningen i bagaget att ta hänsyn till.
Nu blir det nog lite svart att dricka och eventuellt ett gammalt mord i Midsommer.......


Accompanjerat av en räkcoctail med vitlöksbröd



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0