Mera "skit" och mycket till loppis

Mor hann att ringa två gånger och fråga efter grejer idag, innan jag kom iväg ner till Hjo. Hade tagit på mig alldeles för mycket kläder, kände jag ganska omgående. Det var soligt, fint och för årstiden, väldigt varmt. En del plockande blev det i lägenheten, före lastning av saker som skulle med till nya boendet. Bl.a. skulle hon prompt ha dit sin centrifug, bra att ha till handtvätt!? En del av lasten fick jag genast i "återbäring" och har nu ikväll gått igenom "lite skit" igen. Sorterat i högar, tar vi sen hög, bonusdotterns, dotterns, sonens och loppis. Tur att maken är ledig imorron, då får han bära ut och in i Parken, inför lördagens loppis. Man kan nämligen rigga sitt bord redan på fredag eftermiddag. Värsta scenariot är väl att bära hem det mesta igen, vilket väl är tämligen troligt.....
Åkte på hemväg från Hjo och resonerade med mig själv: Gymet eller inte gymet idag?? Får väl så här i efterhand tala om att det bättre jaget, segrade. Gymnastiska övningarna avklarade för den här veckan, men det kommer alltför fort en ny. Skulle ha fikat med kompisen på byn imorron, men hon behövde en "raincheck", då annat kom emellan. Men hon har varit lika redig som jag idag och motionerat 5 km, fick jag ett "pip" om. Så vi var ganska tillfreds med våra prestationer idag, båda två.
Tittade nyss på damhandbollskval Sverige-Österrike, ingen höjdare precis, bara oavgjort och skral handboll. Hoppas retur matchen på lördag blir bättre.
Nu en kopp svart och så får vi se om "tant Stel" tar sig ur sängen imorron (utan hjälp!).


Dogs dinner? Nej min: Fläskrullader m. tillbehör


Utsikt under måtltiden


Innehåller böcker och diverse annat


Mera loppisgrejer, får det plats i bilen? Kan ändå inte ta med allt som skulle behövas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0