Nästa projekt

Idag har det inte blivit så mycket uträttat, maken har haft ledig dag. Frampå förmiddagen åkte i alla fall jag in till torghandeln, för att se om de hade några fina påskliljor kvar, tyckte att vi behövde ytterligare några.
Maken motiverade sin frånvaro på trippen med: "att då får du ju gå i lugn och ro på torget". Det hade han också alldeles rätt i, så han fick vara ensam hemma en stund.
Två försäljare fanns på torget med påskliljor på repertoaren, blev tvungen att handla av dom båda, måste ju vara rättvis, eller hur? Var sedan på Apoteket och hämtade medicin till maken och lite till mig, innan jag for en sväng om Sparhuset före hemfärd. Där var det ödsligt kan jag meddela, rent av kusligt. Bara jag och expediterna i de två kvarvarande affärerna, längst in i en för övrigt totalöde byggnad. Här väntar dom på att nye ägaren ska få dit någon ny intressant affärsidkare, som drar folk igen. Vi får väl se hur det går.....
Hem och sparka på Inga så det blev middag någon gång. Idag bjöd hon faktiskt på fläskotletter i kantarellsås vilket räcker till lördag också. Då kan hon ju få en dag ledigt, vetja!
Fika i glashuset och diskussion angående nästa trädgårdsprojekt följde, varpå vi tog kontakt med en entreprenör som ska komma och bedöma våra idéer, samt om genomförbara, ge ett kostnadsförslag på grovjobbet. Sen får vi (läs maken) "sköta finliret". Solen skiner och blåsten har börjat avta, de nya påskliljorna är på plats, så nu kan vi ta helg.....


Delar av nästa projekt....


Klart för fika på verandan, behövs bara lite mer värme (obs! ingen tavla, bara fotografen!)


"Gänget" i fönsterlådan har precis flyttat in.


Grannens påskris, får väl plocka fram lite pynt jag också, förutom påskliljor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0