Så ska det låta.... eller inte

Igår kväll satt vi bänkade framför schlagerfestivalen med ostbågar och dylikt, för att njuta av den vackra musiken. (hmmm...) Är väl bara att konstatera att man numera är något till åren kommen och inte har exakt den musiksmak som övriga befolkningen har, eller professionella jurygrupper. När jag tänker efter har det kanske inte ens med åldern att göra, då jag sällan eller aldrig tyckt "att rätt låt vann". Senast jag var riktigt nöjd med resultatet av omröstningen, var då Lena Ph. tog hem segern med "Det gör ont". Vid närmare eftertanke var jag inte heller så väldigt missnöjd med "The Arks" vinst härom året.
En annan "låt" vi har upplevt under helgen, är lekande barn. Det kan både låta och "som "grädde på moset", stöka till. Nu är grabbarna inte så särskilt högljudda, men det blir lite ovana läten i huset, vid deras besök och väldigt rörigt, överallt.
Men det går ganska fort att plocka undan. När de har åkt vill säga, innan dess är det ingen som helst idé, bara onödigt arbete. Gilla läget är den enklaste strategin och skit i röran.
Nu ikväll har det varit "Så ska det låta" på TV:n, med bl.a. dotterns stora idoler, Lili & Sussi. Det var dom i alla fall då hon var åtta-tio år. När vi var på fotbollscup med Fagersannas flicklag i Västerås, uppträdde dessa systrar i Parken för cupdeltagarna, på lördagskvällen. Uppskattat? Jo, skulle tro det!
Ett annat bekant läte efter barnbesöken är tvättmaskinen som får göra några vändor, smidigt, bara att lägga ut det rena till nästa gång.


Fastsättning inför långfärden hem.....


Chauffören på plats och ett sista "Hej då" till morfar. Kör försiktigt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0