Tavlor, tavlor, tavlor

Idag har maken och jag varit på "hantverkaruppdrag" i Hjo. Mors alla tavlor skulle spikas upp på väggarna, vilket vi lyckades med. Det vill säga de tavlor hon valt att ta med i flytten, för annars är det nog en ganska omöjlig uppgift att "klämma in" väggdekorationer från en fyrarummare i ett rum, även om det är väl tilltaget.
Vi hade med oss nybakade croissanter, (fortfarande varma) från vår lokala Tempobutik till fikat, att avnjuta när arbetet var slutfört.
Sen for vi vidare till Tibro, där jag bokat träff med distriktssköterskan, för att kolla blodtrycket och en "prick". Trycket låg "som vanligt" på gränsen, så det ska kollas om någon månad igen och pricken tyckte hon "farbror doktorn" skulle ta en titt på och förmodligen ta bort.
Alla ärenden uträttade och hem till dukat bord, middag. Inte Inga den här gången, utan Elin som lagat pasta kyckling och specialsås, smakade gott. Sen dags att sortera lite prylar som var med hem från Hjo. Därefter var jag så trött i ryggen, så jag lade mig raklång i sängen och slumrade nog till en del under några timmar.
Imorgon väntar begravningen av far .......


Barn i huset, det märks, men ganska hyfsad ordning ändå....just nu i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0