Timber....

Maken hade sovmorgon idag, men gick ändå upp före åtta, för att titta på en inspelad hockeymatch (Västerås såklart). Ljudet på TV:n var inte på lägsta nivå precis, så det gick inget vidare att somna om. Lika bra att kliva upp och plocka undan lite här och där istället. "Bereden väg för"....... mera prylar från Hjo ungefär. Serverade maken en delikat middag innan han begav sig till Posten för halvdagstjänstgöring. Sen blev det en vända i trädgården, fylla på fågelmat och ta ner ljusslingan från verandaräcket. Det räcker nu, behövs inget mer extra ljus i mörkret, då dagarna sakta men säkert blir ljusare och längre, skönt.
Min middag bestod av rester från söndagen och det slank ner snabbt, innan jag fortsatte eftrmiddagen med en biltur till second hand. Någon småsak fick följa med hem, men en skrivbordsstol och en tavla blev avlämnade istället.
På hemvägen körde jag förbi ordentligt staplade timmerstockar, det var riktigt vackert i skymningsljuset.
Lite längre ner på samma väg om man tittade upp i backen vid Rane kulle, kunde man se det kvarvarande resultatet, förödelse i naturen. Förhoppningsvis har de bara inte hunnit snygga till efter sig än.
......men timmerhögarna är propra där de ligger utmed riksvägen. (tycker i alla fall fotografen)


Läcker lunch


....men kom då pippi, jag är här nu!


Vacker vy


"Något mindre" vacker vy


Men solnedgången är alltid ett säkert kort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0