Lunchmassage & Utbildningsmässa

Idag hade jag gäster till lunch, först kom en väntad som bjöd mig på skön massage, sen dök även en oväntad upp,   maten räckte till henne också, vilken tur.
Hade fått en inbjudan till Utbildningsmässa på Näringslivets hus i Tibro, precis som alla andra 600 arbetslösa i kommunen. Jodå, jag gick dit och konstaterade att så där överdrivet mycket att välja och vraka emellan, fanns det ju inte för en som är 57+. Kunde gå en personlig utvärderingskurs, men det har jag redan gjort, precis som kursen för att få hjälp med att skriva CV och personliga brev. Fick dock ett tips att jag eventuellt kan göra valuderingstester, för att få mina praktiska kunskaper "omvandlade" till meriter på papper. Det verkar värt att ta en närmare titt på. Sen har jag precis fått mig tilldelat en ny handledare, som jag ska se till att boka ett personligt möte med så fort som möjligt.
Därefter var det dags att lämna av fem kassar med diverse grejer till second hand. Idag var det nästan bara fyra små kycklingar som fick ett nytt hem i Fagersanna. Därmed var mitt födelsedagspresentkort slut. Så i fortsättningen är det hard cash som gäller igen, ja dom tar ju kort numera också.......;O)
Hemmavid var det en annan sorts fåglar som var ute och flög, jag lyckades få åtminstone en av dom på bild.
Sen är mina påskliljor väääääldigt fina, köpte två till idag förresten och fler blir det nog.....


....eller hur?


Närbild på silverfågeln, modell större...


som här försvinner i fjärran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0